معظم له در دیدار با اعضای شرکت کننده در دومین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی با اشاره به اهمیت ویژه تربیت صحیح کودک گفت: در تربیت کودک سه عامل اقامه کردن قرآن، نصیحت یا موعظه و مجادله وجود دارد که باید تامل کرد که کدام یک از عوامل موثر است.
ایشان افزود: شاید بتوان گفت در خصوص کودکان راه دوم که همانا موعظه و نصیحت است راهگشا و موثر باشد، ولی کودک در مراحل مختلف نمیتواند از اندرز کمک بگیرد.
معظم له ادامه داد: اندرز عملی بهترین مربی برای کودک است و به عنوان مثال اگر بخواهیم کودکی قانونپذیر را تربیت کنیم خود نیز باید در خانه و در برابر کودکان قانونشکنی نکنیم چرا که این اقدام نفوذ چشمگیری دارد.
وی بیان کرد: روایات اسلامی بسیاری در خصوص تربیت کردن کودکان وجود دارد اما در گذشته به دلیل توجه نکردن به کودکان این روایات تاکنون جمعآوری نشده است.
آیتالله سبحانی با بیان اینکه طبق تعبیر امیرمومنان (ع) قلب کودک همچون سرزمین آماده است، گفت: حضرت علی (ع) معتقد است در این سرزمین هرچه کاشته شود همان برداشت شده و پرورش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: قلب کودکان همچون صفحه سفیدی است و خشت اول اجتماع کودک و نخستین مرتبه تربیت خانواده است.
معظم له با اشاره به نقش داستان در تربیت کودکان خاطرنشان کرد: شما باید از طریق داستانهای سازنده و قصههای کوتاه کودکان را به نحو احسن تربیت کنید و باید بدانید تعریف قصه بسیار مهم است.
وی بیان کرد: رسانهها باید از طریق قصههای صحیح کودکان را با ارزشهای اخلاقی و مبانی اسلامی آشنا کنند و به طور قطع میتوانند بهترین مفاهیم را به کودکان تزریق کنند.
آیتالله سبحانی گفت: یکی از فعالیتهای صهیونیستها برای فاسد کردن جامعه استفاده از رسانهها است و رسانهها باید با فعالیتهای اسلامی اقدامات آنان را خنثی کنند.
ایشان اضافه کرد: وجود یک مجله کودک مشترک توسط همه کشورها ضروری است و باید این مجله برای کودکان به زبانهای مختلف اسلامی منتشر شود.